Make your own free website on Tripod.com

Nieuws/News

Home
Trailer
Plot/Cast
Nieuws/News
DVD
Photo Gallery
Persberichten/Press
Eerder werk/Earlier work
Trivia
Gastenboek/Forum
Merchandise/props
Kartel-Links

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden wat betreft nieuws en roddels......
 
December 2016
Nieuwe trailer geplaatst!
 
Juni 2008
Beste Kartellers!
Ik heb op dit moment de Engelse vertaling en ondertiteling afgerond. Met het oog op een twintigtal buitenlandse geinteresseerden zou het de bedoeling zijn om ook nog een Spaanse en Hongaarse vertaling/ondertiteling op de dvd te plaatsen. Door de drukke schema's van de vertalers, loopt het vertalen een ernstige vertraging op. Dit zou betekenen dat de dvd nog later uit zal gaan komen.
Ik wil graag jullie mening weten hierover...
Er is een poll geplaatst op:
 

 
Ben je nog geen lid van Hyves, laat dan je mening achter in het gastenboek.
Groet van Olav
 
April 2008
Er is uniek (achter de schermen) film materiaal teruggevonden uit eind 1997 en begin 1998. Zo is oa Meneer Pauw te zien die op de film-set komt kijken nadat de ingeschakelde politie de set heeft verlaten. Deze opnames zullen te zien zijn op de dubbel-dvd.
 
Ondertussen hebben de makers besloten om de taken te verdelen omtrent de productie van de dvd. Zo zal Lawrence Kelatow zich volledig gaan bezig houden met de afwerking van de dvd-menu-structuur, de photogallery en de aanpassing van de trailer. Mathieu Prins en Olav van Weerden zijn op dit moment bezig met het produceren van "The Making of Kartel". Olav van Weerden heeft ondertussen bijna alle extra's afgemaakt en houdt zich op dit moment bezig met de ondertiteling. Diana en Daniel Jansen zijn al een poosje bezig met de Spaanse vertaling. Anita Hegedus zal de Hongaarse vertaling gaan doen. Verder is Marcel Oudejans het Veronica interview aan het digitaliseren zodat Olav van Weerden deze kan monteren. Uiteindelijk zal Sander van Weerden de eerste dvd gaan testen op diverse spelers zodat de afspeelbaarheid is te garanderen. Dit alles zal het productieproces versnellen en er voor zorgen dat de dvd sneller uitgebracht kan gaan worden.
 
Er kan ook nog steeds een stem uitgebracht worden op de Hyves-poll http://kartel-the-movie.hyves.nl/ zodat we kunnen kijken of er voldoende animo is voor een dvd-release in bijvoorbeeld "de fabriek", dit om een 2e teleurstelling te voorkomen zoals de premiere in 2006. Nog geen Hyves? Mailen kan ook.
 
Mathieu Prins en Olav van Weerden bezig met het monteren van "The making of Kartel"

mathieuprinsolavvanweerdenmonteren.jpg

 
Januari 2008
Na meer dan 20 uur beeldmateriaal te hebben doorgezocht, zijn nu alle beelden gedigitaliseerd en klaar voor de montage voor oa. de "behind the scenes" en de "Making of". Deze extra's zullen op disc 2 van de Kartel-dvd geplaatst worden (zie dvd-info op deze site).
De "Blooper-reel" is ondertussen bijna af en zal nodige lach-stuipen veroorzaken.
 
Op http://kartel-the-movie.hyves.nl/ is een poll geplaatst over hoe de release van de dvd moet plaatsvinden. Er zijn op dit moment een schamele 10 stemmers actief geweest, dus ik zou zeggen... STEMMEN.
 
Oktober 2007
De acteurs Sander van Weerden, Harry van Weerden, Ger Huisman en Arnoud "Grad" Oosterhuis hebben hun interview vast laten leggen op film door Mathieu Prins. Deze beelden zullen worden gebruikt voor de making off die op de  kartel-dvd zullen komen.
 
Door technische problemen met de hoofd-computer (harde schijf-crash) is het Kartel-dvd-project tijdelijk stil gelegd. Een aantal  dvd bestanden zijn verloren gegaan, maar over het algemeen lijkt de schade mee te vallen. Ook is de studio waar er gemonteerd werd, verhuisd.

Augustus 2007                                                                                                                                                                                                                                       De opnames voor de "Making Of" zijn in volle gang, zo zijn Olav van Weerden en Lawrence Kelatow inmiddels al klaar met hun interview, afgenomen door Mathieu Prins (zie foto).

Opnieuw is Kartel op een zeer bekende filmsite geplaatst namelijk http://www.rottentomatoes.com/m/kartel/                                                         Op al deze eerder genoemde filmsites kan een stem uitgebracht worden op Kartel, dus meld je aan bij bijvoorbeeld imdb.com, verzin een inlognaam en wachtwoord en je kunt je stem uitbrengen. Check ook de kartel/links/pagina, want er zijn diverse mensen actief op pagina´s die verwijzen naar Kartel.

kartel-making-off-interview.jpg

Juni 2007                                                                                    Na diverse problemen met dvd-codering, is het na maanden testen, eindelijk gelukt om Kartel zonder trillen en storing op een dvd te krijgen. De dvd-menu-interface van kartel gaat ook de goede kant op en is bijna af. Op dit moment wordt er gewerkt aan de Engelse en Spaanse ondertiteling. In juli zullen er interviews worden opgenomen met kartel-acteurs voor "The Making Off". Ondertussen beginnen er nu ook mensen actief te worden op de Kartel-Hyves site (zie kartel-links), bedankt daarvoor mensen.

April 2007
-Kartel is toegevoegd op de site der sites IMDB.com.......
-Kartel is sinds kort ook te vinden op de populaire Hyves-site. Ga naar http://kartel-the-movie.hyves.nl/  en word lid.
 
Maart 2007
De Wikipedia-encyclopedie heeft Kartel op hun site geplaatst.
 
Februari 2007
De inhoud van de Kartel-2-disc is bekend.
 
Januari 2007
De Kartel-Site is in de toplijst van de MSN FanPage gekomen. 
Door op de stemknop te drukken kun je er voor zorgen dat 
de Kartel-website de nummer 1 positie bereikt.
Er mag elk uur gestemd worden.....
 
Stem op deze site?
 
positie
 
 
December 2006
Er is weer een mogelijkheid om te chatten met andere "Kartel-fans".
 
Oktober 2006
De meest recente persberichten zijn op de site geplaatst.
 
Augustus 2006
Foto's van de première op 18 juni 2006  zijn te bekijken in de Photo Gallery.